Een Themakleur op je Bruiloft

Misschien heb je al een bepaalde dresscode in je hoofd, of weet je al helemaal hoe de dinertafel eruit komt te zien. Zo niet, dan deel ik je hierbij graag waarom het zo leuk is om een themakleur te doen op je bruiloft! Je zult zien dat een themakleur ook veel goeds zal doen op je trouwfoto’s! Een themakleur kun je op verschillende manieren terug laten komen, hieronder lees je enkele ideeën.

Je kunt kiezen voor een bepaalde kleur, bijvoorbeeld pastel en deze als eerste toepassen in de bloemen. De bloemetjes voor de familieleden, de bloemen op tafel en de bloemen bij binnenkomst. Zorg dat elk boeketje die bepaalde kleur heeft en creëer zo een mooi geheel. Succes en sfeer gegarandeerd!

Om het nog leuker te maken, kun je ook je gasten een dresscode meegeven waarin deze kleur of dit bepaalde thema voorkomt. Zo krijg je een leuk geheel waar de trouwfotograaf dan weer leuke foto’s van kan maken. Zorg bij een dresscode wel dat het voor iedereen haalbaar en draagbaar is, dus kies voor een makkelijke kleur.

Maar ook in de tafelsetting kun je de themakleur laten terugkomen. Bijvoorbeeld in het bestek, het servies of heel simpel in een servetje. Ook kun je naambordjes neerzetten in de themakleur, of zoals hierboven omschreven een mooi boeket bloemen. Zorg dat de trouwfotograaf mooie detailfoto’s kan vast leggen van het geheel. 

Wil je nou niet te veel de kleur laten terugkomen, maar wel op een subtiele manier? Kies dan voor accessoires voor de bruid. Je kunt bijvoorbeeld sieraden of haaraccessoires omdoen in de themakleur en zo op een subtiele wijze de kleur laten zien op de trouwdag. Wil je iets gewaagder gaan? Neem dan een tasje of schoenen in de themakleur en laat dit een eyecatcher zijn op de grote dag.

Zou jij een themakleur willen op je bruiloft?

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.