5 tips voor speciale trouwfoto’s

Bruidspaar

5 tips voor speciale trouwfoto´s

Bij trouwfoto’s denk je waarschijnlijk al snel aan een gekozen locatie, maar op jullie trouwdag zijn er zoveel mooie momenten die vastgelegd kunnen worden. Ik heb voor jullie 5 tips op een rij gezet in deze blog met speciale trouwfoto’s, hopelijk halen jullie er wat inspiratie uit. Kijk je mee?

Aankleden
Voor zowel de bruidegom als de bruid zijn dit prachtige fotomomenten. Bijvoorbeeld door een van de ouders die helpt, of dat je jezelf bekijkt in de spiegel. Pure momenten die graag vastgelegd moeten worden. Vindt je dit een intiem moment en heb je hier niet graag een fotograaf bij aanwezig, laat dit dan vastleggen door een familielid, zodat je toch de beelden hebt.

Haar en visagie
Ook dit zijn pure, natuurlijke foto’s waarbij de voorbereiding voor de grote dag duidelijk zichtbaar is. Dit is vooral voor de bruid een leuk moment om vast te laten leggen.

Kinderen
Wanneer je zelf kinderen hebt, of tante/oom/zus/broer bent, is het erg leuk om deze te voorbij te laten komen in jullie trouwreportage. Maak speelse foto’s van en neem eventueel speelgoed mee, zo komt het het meest natuurlijk over.

Detailfotografie
Op jullie trouwdag zijn er tal van prachtige details, denk aan het bloemstuk, een glas champagne, bepaalde accessoires, een speciaal kaartje. Ook hier kun je bijzondere foto’s van maken die een compleet beeld maken in jullie fotoboek. Laat ook zeker aan de trouwfotograaf weten waar jullie graag foto’s van willen!


Het feest
Ik kan je zeker aanraden om het feest ook te laten fotograferen. Dit zijn beelden die het plaatje helemaal compleet maken. Samen met jullie vrienden, familie, kennissen en collega’s vieren jullie het huwelijk. Afgemaakt met versiering, sfeerverlichting en leuke dansmoves worden dit erg speciale foto’s.

Waar zou jij graag foto’s van willen?

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.